Tuesday, December 4, 2012

jum skype !

HOLLA FELIAS HERMOSA :D


WHEN SUN GOES DOWN .we all unite: *AISEMEN AYAT

SKYPE ???? EYA SKYPE ...
korang semua mesti ada skype kan hikhik .. well
ini la cara kami berkomunikasi antara 1 sama y lain(RP) *boring dengr nma nie?sila click "X" kt google anda 
tanx ! HAHAHA #ketawa kejam ..

when i say skype nie mesti kamurng mau buka skype juga nie kan .. nak tngok sbb sd bkurun x d sign in HAHAHA #jgnterasa


kitorang RP selalu skype kalau tym ada ????ada INTERNET LA..
yes.. time and internt and free .. webcame ramairamai .. story ramairamai click jer kat skype tu *invite contact* .. hah confirm bole webcame ramai2 ..kalau xdpt tu means skype korng mesti upgrade der...guna yg the latest punya ..

sejak beberapa hari cuti nie malar melekat d lappy hadap SKYPE .FORMSPRING. BLOG AND EMAIL *Korang ada ka social web mcm nie .. jum kita berFRIENDS :D  hahaha
.. i smpai lupa nak update status kat TWITTER..
&
FACEBOOK..
BLACKBERRY  PUN i tak pandang bukan sebb apa. sebb teda kdit la punya pasal smpai x bole update twitter 24jam sehari .7 hari seminggu.4minggu sebulan . #aish over #jangan menyampah :D

hah ni la skype yang i maksd kan .. ada x ??
.. just sharing ..
FORMSPRING ADA ???

amboii ter ber nmpak kimo *suru sign up yang macm macm . cukupla skdr fb n twitter .. toksah nak lebihlebih ..
#, skrng nie tknologi ko kejar pun belum confirm ko dpt . so kita guna apa yang ada skrg .. yang cnggih mnggih skg ni ko nak kejar x payah la... itu belakng kira.. 

#eh ! topik apa nie ... hoho aku campur baur kan smpai aku pun x fham.slank aku pun becampur baur =.="

#btw im still sabahan women bh... HAHA peace YO !










BUAH OH BUAH

Selamat Datang Stalker Saya !


HYE ! uolss semua kan tau . musim nie musim buah buahan .
buah buahan tempatan kita derr ..

fuh setiap hari aku makan buah buahan ! #perkara biasa.. yang luar biasa #buah buahan makan kau :D

aku paling MALAR makan nie buah nie na.. nieeeee dibawah :D HAHA


rambutan yoooo #sorryExcited hikhikhik


nie naaa Durian aku makan tadi .. ko gilerr sampai bekahak mulut ahhaha


langsat pun aku bantai ... 2kilo derr setiap hari


ini pun sdap gak genk ..


tapi x lawan ngn yang derr ... ahaha terbaik dari depan rumah .. ahhaha habis ja satu plastik terus
suru bapa ambik kan .. 
hah ko ado ? #mestila kamurang adakan . senng didpt  nie .. murah lagi .
be acid sd dlm perut nie .. hahaha
# sekali jax aku sumbt dalam peryt ni .. habis ku bantai .. nasib x meragam ..
korang makan la ... musim buah buahan sekali jx dalam setahun.. ada pun x sama ngn musim buah buhan ..

#eh apa aku merepek nie .. k la doo .
im done ...

 # BYE BYE STALKER !

Peace ! :D








im sujiee lovato ! HAHAHA peace fot Hatred


ini sujiee kimo. a.k.a demi lovato


sama tak muka kami .... ?sama kan ...
jangan tipu .... hahahahaha
siapa yang mau pengsan silakan
yanh mau muntah pun di benarkan :D


PEACE ! 
# AVOIDE HATRED AND HATERS :D

Sunday, December 2, 2012

hye !

hello . hello . hello

sekarang nie i kat kampung tecinta i
kampung NUNUYAN . sepa tau nie place bgus la.
yang x tau search jx kat google image. confirm kuar punya
hari nie masuk hari ke2 da d kg.
memang kalau time time mcm gini nie .
kerja aku makan terus ! .. aku xtau la berapa kali da makann
masuk dalam mulut aku nie.aku main sumbat jerr
sudala gemok . tambh gemok la ni . hohoho

tapi walaupun badan kat kampung .fikiran masi melayng teringat kan dorang ni
nieee naa dorang nie ... mau tau sepa ?
tngok ar pic pic yang aku post kat bwah  ;D

jeng jeng ! mmuah kamu ;D


baju kurung kami sama kain .. hehehe
ini la baju kurung kelab RP kami .. ada yang satu lagi
kaler hijau pula .. baru 2 sem lpas kami cdng
nak buat baju kurung seragam kain
tapi design ikut citarasa sendiri la

hah .. ni la baju kurung yang i maksud kan td .. 
tema hijau ..
mmng kelab kami punya tema kaler hijau derr ..
apa apa jx dnmpak asal hijau.
confirm bising ,
"na hijau tu ! rp tu ! " 
perghh ahahha mmng gila gila

yang ini pula
secara kebetulan
sepa yang pkai baju purple tym tu
dbawa begmbr . VOUGE la ktakan ..
asal ada mnyangkut purple nya.. kolar purple pun jdila :D
tapi yang sorng jantan nie kolar oren ntah apa apa masuk juga .
hahahahah


kuning !!!! yeah ..
ni my team tym prtndingn tmpo hari ..
i jer satu orng girl .ini pun dipaksa masuk ole c NICCO
sebb kurng ahli seorang. btw team i
MENANG derr .
ahhahah mmng bnyak yg x puas hati . dorng tuduh i
jalan kesana kesini TIRU jawapn dorng.
perghh ! hahaha mana ada .
then dorng tuduh i search jwpn kat google guna hp i yg canggih tu "canggih la sangat"
bandingkan dngn dorng yang search guna LAPTOP lagi ahahah apala !
well ..all is best and great moment ever ..
 #sayng team a go go saya ! :D peace !


salut !!
weew kami akan p tempt ni setiap petng hari ahad ..
hhahahha mmng sngt enjoy.. jalan kaki dr poli smpai kat salut nie..
siap kena hon hon lagi spnjng prjlnan.
tapi we oll da biasa derr hahahah


nie tym dinner derr ..
before event start kami orng kuar dr hall
nak bgmbr . sbb kat luar hall tu ada cermin besar ..
i bg name yng hjung sblh kiri tu nama dia
julius.then pya . saya. anas. and yan 
kami asal dinner confirm satu meja derr "gosip"
then meja kami setiap sem sangt bertuah ahha paling bnyk dapat cabutan bertuah tuuu
ahahhaha ok la ok la

 yang ni plak .
family day .
macm ulat daaaa..
tym nie main penyakit berjangkit ahhahaha mmng best !
mau story dy punya ceta pnjng laa
korng tngok gmbr je la yaa 
 k dooooo

nie tym raya kat kotes .. rumh terbuka staff
mata i bngkak tym nie baru hbs nangis (lpas potng bwng merh) ye la tu
kami menari ramai ramai ngn staf poli tajuk tarian dy tu
MANUK MANUK yng mmbwa maksd tarian ayam
ahahhaha best giler you all know .

my dongsaeng a.k.a feya ow feya (fb)

ok la uolss... penat jari jemari i menari kat keyboard nie. ..
dy pun nak rehat juga ...
ahahhha 
bye ! 
salam sayang dari saya kimoooooooooo lovato 
perghh ! ahahah silakan #pengsan


peace !










Saturday, December 1, 2012

hye ! DECEMBER (:

                                             you'll know why i love damn much DECEMBER



: cool month
: christmas time
: pokok christmas HOHOHO ( saya SUKA )
: holiday
: santa story :D
: and musim salji
: and so many more !

hhohoho saya memang begini. ! bahgia bila tibanya bulan december.
,macm orng mau smbut christmas btw. saya suka cetaceta yang main
 dalm tv when december coming .. and i love the season .. sejukkkk and nyamann
tanx ya allah .umur saya masi pnjng :D



i LOVE it !!! ahhahahah sangat sangat sangatt suka ! weeww mau berada disni 

#hope so ! :D


aku rindu mereka ( rakan pustaka )

susah senang
menangis ketawa
bersuka berduka
berkongsi  bersama
dan itu kami .
tak kenal maka tak cinta
tak kenal maka tak suka
tak tahu apa apa maka akan MENGATA
PEACE ! !
harap tiada yang terasa 
HAHAHA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...