Tuesday, December 4, 2012

jum skype !

HOLLA FELIAS HERMOSA :D


WHEN SUN GOES DOWN .we all unite: *AISEMEN AYAT

SKYPE ???? EYA SKYPE ...
korang semua mesti ada skype kan hikhik .. well
ini la cara kami berkomunikasi antara 1 sama y lain(RP) *boring dengr nma nie?sila click "X" kt google anda 
tanx ! HAHAHA #ketawa kejam ..

when i say skype nie mesti kamurng mau buka skype juga nie kan .. nak tngok sbb sd bkurun x d sign in HAHAHA #jgnterasa


kitorang RP selalu skype kalau tym ada ????ada INTERNET LA..
yes.. time and internt and free .. webcame ramairamai .. story ramairamai click jer kat skype tu *invite contact* .. hah confirm bole webcame ramai2 ..kalau xdpt tu means skype korng mesti upgrade der...guna yg the latest punya ..

sejak beberapa hari cuti nie malar melekat d lappy hadap SKYPE .FORMSPRING. BLOG AND EMAIL *Korang ada ka social web mcm nie .. jum kita berFRIENDS :D  hahaha
.. i smpai lupa nak update status kat TWITTER..
&
FACEBOOK..
BLACKBERRY  PUN i tak pandang bukan sebb apa. sebb teda kdit la punya pasal smpai x bole update twitter 24jam sehari .7 hari seminggu.4minggu sebulan . #aish over #jangan menyampah :D

hah ni la skype yang i maksd kan .. ada x ??
.. just sharing ..
FORMSPRING ADA ???

amboii ter ber nmpak kimo *suru sign up yang macm macm . cukupla skdr fb n twitter .. toksah nak lebihlebih ..
#, skrng nie tknologi ko kejar pun belum confirm ko dpt . so kita guna apa yang ada skrg .. yang cnggih mnggih skg ni ko nak kejar x payah la... itu belakng kira.. 

#eh ! topik apa nie ... hoho aku campur baur kan smpai aku pun x fham.slank aku pun becampur baur =.="

#btw im still sabahan women bh... HAHA peace YO !










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...