Sunday, December 2, 2012

hye !

hello . hello . hello

sekarang nie i kat kampung tecinta i
kampung NUNUYAN . sepa tau nie place bgus la.
yang x tau search jx kat google image. confirm kuar punya
hari nie masuk hari ke2 da d kg.
memang kalau time time mcm gini nie .
kerja aku makan terus ! .. aku xtau la berapa kali da makann
masuk dalam mulut aku nie.aku main sumbat jerr
sudala gemok . tambh gemok la ni . hohoho

tapi walaupun badan kat kampung .fikiran masi melayng teringat kan dorang ni
nieee naa dorang nie ... mau tau sepa ?
tngok ar pic pic yang aku post kat bwah  ;D

jeng jeng ! mmuah kamu ;D


baju kurung kami sama kain .. hehehe
ini la baju kurung kelab RP kami .. ada yang satu lagi
kaler hijau pula .. baru 2 sem lpas kami cdng
nak buat baju kurung seragam kain
tapi design ikut citarasa sendiri la

hah .. ni la baju kurung yang i maksud kan td .. 
tema hijau ..
mmng kelab kami punya tema kaler hijau derr ..
apa apa jx dnmpak asal hijau.
confirm bising ,
"na hijau tu ! rp tu ! " 
perghh ahahha mmng gila gila

yang ini pula
secara kebetulan
sepa yang pkai baju purple tym tu
dbawa begmbr . VOUGE la ktakan ..
asal ada mnyangkut purple nya.. kolar purple pun jdila :D
tapi yang sorng jantan nie kolar oren ntah apa apa masuk juga .
hahahahah


kuning !!!! yeah ..
ni my team tym prtndingn tmpo hari ..
i jer satu orng girl .ini pun dipaksa masuk ole c NICCO
sebb kurng ahli seorang. btw team i
MENANG derr .
ahhahah mmng bnyak yg x puas hati . dorng tuduh i
jalan kesana kesini TIRU jawapn dorng.
perghh ! hahaha mana ada .
then dorng tuduh i search jwpn kat google guna hp i yg canggih tu "canggih la sangat"
bandingkan dngn dorng yang search guna LAPTOP lagi ahahah apala !
well ..all is best and great moment ever ..
 #sayng team a go go saya ! :D peace !


salut !!
weew kami akan p tempt ni setiap petng hari ahad ..
hhahahha mmng sngt enjoy.. jalan kaki dr poli smpai kat salut nie..
siap kena hon hon lagi spnjng prjlnan.
tapi we oll da biasa derr hahahah


nie tym dinner derr ..
before event start kami orng kuar dr hall
nak bgmbr . sbb kat luar hall tu ada cermin besar ..
i bg name yng hjung sblh kiri tu nama dia
julius.then pya . saya. anas. and yan 
kami asal dinner confirm satu meja derr "gosip"
then meja kami setiap sem sangt bertuah ahha paling bnyk dapat cabutan bertuah tuuu
ahahhaha ok la ok la

 yang ni plak .
family day .
macm ulat daaaa..
tym nie main penyakit berjangkit ahhahaha mmng best !
mau story dy punya ceta pnjng laa
korng tngok gmbr je la yaa 
 k dooooo

nie tym raya kat kotes .. rumh terbuka staff
mata i bngkak tym nie baru hbs nangis (lpas potng bwng merh) ye la tu
kami menari ramai ramai ngn staf poli tajuk tarian dy tu
MANUK MANUK yng mmbwa maksd tarian ayam
ahahhaha best giler you all know .

my dongsaeng a.k.a feya ow feya (fb)

ok la uolss... penat jari jemari i menari kat keyboard nie. ..
dy pun nak rehat juga ...
ahahhha 
bye ! 
salam sayang dari saya kimoooooooooo lovato 
perghh ! ahahah silakan #pengsan


peace !










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...