Tuesday, December 4, 2012

jum skype !

HOLLA FELIAS HERMOSA :D


WHEN SUN GOES DOWN .we all unite: *AISEMEN AYAT

SKYPE ???? EYA SKYPE ...
korang semua mesti ada skype kan hikhik .. well
ini la cara kami berkomunikasi antara 1 sama y lain(RP) *boring dengr nma nie?sila click "X" kt google anda 
tanx ! HAHAHA #ketawa kejam ..

when i say skype nie mesti kamurng mau buka skype juga nie kan .. nak tngok sbb sd bkurun x d sign in HAHAHA #jgnterasa


kitorang RP selalu skype kalau tym ada ????ada INTERNET LA..
yes.. time and internt and free .. webcame ramairamai .. story ramairamai click jer kat skype tu *invite contact* .. hah confirm bole webcame ramai2 ..kalau xdpt tu means skype korng mesti upgrade der...guna yg the latest punya ..

sejak beberapa hari cuti nie malar melekat d lappy hadap SKYPE .FORMSPRING. BLOG AND EMAIL *Korang ada ka social web mcm nie .. jum kita berFRIENDS :D  hahaha
.. i smpai lupa nak update status kat TWITTER..
&
FACEBOOK..
BLACKBERRY  PUN i tak pandang bukan sebb apa. sebb teda kdit la punya pasal smpai x bole update twitter 24jam sehari .7 hari seminggu.4minggu sebulan . #aish over #jangan menyampah :D

hah ni la skype yang i maksd kan .. ada x ??
.. just sharing ..
FORMSPRING ADA ???

amboii ter ber nmpak kimo *suru sign up yang macm macm . cukupla skdr fb n twitter .. toksah nak lebihlebih ..
#, skrng nie tknologi ko kejar pun belum confirm ko dpt . so kita guna apa yang ada skrg .. yang cnggih mnggih skg ni ko nak kejar x payah la... itu belakng kira.. 

#eh ! topik apa nie ... hoho aku campur baur kan smpai aku pun x fham.slank aku pun becampur baur =.="

#btw im still sabahan women bh... HAHA peace YO !










BUAH OH BUAH

Selamat Datang Stalker Saya !


HYE ! uolss semua kan tau . musim nie musim buah buahan .
buah buahan tempatan kita derr ..

fuh setiap hari aku makan buah buahan ! #perkara biasa.. yang luar biasa #buah buahan makan kau :D

aku paling MALAR makan nie buah nie na.. nieeeee dibawah :D HAHA


rambutan yoooo #sorryExcited hikhikhik


nie naaa Durian aku makan tadi .. ko gilerr sampai bekahak mulut ahhaha


langsat pun aku bantai ... 2kilo derr setiap hari


ini pun sdap gak genk ..


tapi x lawan ngn yang derr ... ahaha terbaik dari depan rumah .. ahhaha habis ja satu plastik terus
suru bapa ambik kan .. 
hah ko ado ? #mestila kamurang adakan . senng didpt  nie .. murah lagi .
be acid sd dlm perut nie .. hahaha
# sekali jax aku sumbt dalam peryt ni .. habis ku bantai .. nasib x meragam ..
korang makan la ... musim buah buahan sekali jx dalam setahun.. ada pun x sama ngn musim buah buhan ..

#eh apa aku merepek nie .. k la doo .
im done ...

 # BYE BYE STALKER !

Peace ! :D








im sujiee lovato ! HAHAHA peace fot Hatred


ini sujiee kimo. a.k.a demi lovato


sama tak muka kami .... ?sama kan ...
jangan tipu .... hahahahaha
siapa yang mau pengsan silakan
yanh mau muntah pun di benarkan :D


PEACE ! 
# AVOIDE HATRED AND HATERS :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...