Monday, February 18, 2013

aku sedih :(

hurmm aku mmng mcm ni
xda angin xda ribut
pnadai sedih sndiri :(
fitrah manusia la katakan

aku sedih.
aku marah
aku benci
aku jeles
aku sayang
aku menyampah
hoh ! ambik ko smua ada
bcmpur baur feel aku ni ari
and i need alone 
aku pun nak happy juga
aku pun nk bahagia dngn orng yg ku syng
orang yg syng aku.
aku xmau fikir mlsh yg slalu buat
aku sakit.sgala jenis penyakit kluar
ntahla mau cakap apa lagi
i habe no idea for this time
sangat sangat sedih :(
btw sayang readers semua :")
from me @ace_sohotmelody



Wednesday, February 6, 2013

SELAMAT TINGGAL RAMBUT TERSAYANG

HOH !
Eh silap .. .. 
ASSALAMMUALAIKUM :)
Hye readers . apa khabar ? hope smuanya
sihat walafiat. Yang tngh sakit tu
saya doakan smoga cept
sembuh ya .

merujuk perkara diatas. *macm buat surt rasmi daa
entry sy nie nak ceta pasal
rambut panjng saya wuwuwu :( sy da ptong


bukan mnyesal ek. just rindu dngn rmbut tu
rindu nak ikat rambut. rindu nak usai-usai
rindu nak takutkn anakbuah dngn mnyamar mnjadi hantu
*halakan smua rmbut depan muka sambil tunduk
ahhahaha confirm belari smbil triak smua ankbua :D


hah ! ni dy ..
lpas potng punya potong
da jadi mcm gini da rmbut aku
smart .lawa.cantik .sumbui haha
hah amacm macho kan .. *sambil angkt-II kening :D
eh takla grabo mcm dy ni dan langsung
tak SEJIBIK mcm ni .gmbr ni hnya untk
mnghiburkan mata readers jer ;D


hah mcm ni la .. 
baru chelop ! hahah
#believe or not
k readers yang disayangi sy stop kat sini k
sakit kepala nak sambung tidur dlu
love you all
kbai !







Tuesday, February 5, 2013

Hari Penat.Tired.Seksa

salam . hye .
tanx visit readers
hari ni aku ckup penat. ek bukn stakat hr ni
hari hari sblumnya pun sama
today . start dari pukul 6a.m aku da gerak
ikut ke skolh kaka aku.smata mata nak tmnkn dy
pgi buat ltihan untk sukan skolh dy.
smbil smbil tu aku pun ikut jg la beriadah.joging
kuarkn peluh seMAXIMUM yg mampu.


pastu kitorang hbs dlm jam 8.30 gitu ar
smpai rumh dekt jm 9.then direct mndi trus
jln pgi dewan bndr. sbb ada taklimt kerjaya *sematamata
ntah apa apa mimpi aku tetiba rajin dtg =.="
aku pun syokla masuk dewn .
dgn bngganya sbb
akhirnya smpai juga.

*ramai gila gila pengunjung
pening aku dibuatnya.


tak sampai 1jam aku dengr cermh tu
aku da kuar dengn lajunya.
aku pun tak tau knpa nak tgesa2 kuar
*mungkin aku da boring kot
#yes true ! *my heart say ^^"

aku jalan jalan seorang diri
kehulu ke hilir dr jam 12 smpai jam 4.30 ptg 
penatt weew :( tak larat da nak jalan
*sbenrnya ada tujuan la,
takkanla aku nak buat bodoh kehulu hilir
mcm org bodoh yg xda haluan.
#rahsia k ;D
OK ! aku da smpai rumh  jam 5pm
mengkah masuk jx.aku trus terdampar atas sofa
sebab MIGRAIN serang aku
korang tau tak seksanya klau aku da kena migrain :(

sakit weew.
mata ni mcm xmau buka da,
kepala otak nie bedenyut denyut
pastu mesti MUNTAH .confirm punya
*tp x steruk kwn aku klau da migrain trus pengsan
#percya ke tak.
aku pun tidur la smpai jam 7.
nak tau sbb apa smpai jam 7? sbb nak
tengok SETIA HUJUNG NYAWA hohoho
episode akhir kan minggu nie.xnak telpas :D
#suka ikram kak bedah HOK ALOH :D
eh ceta pasal ikram la plak.

Ok la readers ,tu story aku utk hari ni jer
hari lain.topik lain k .
wait my entry :) hahaha 

p/s : jaga diri.jaga hati.love all !











Sunday, February 3, 2013

converse menghasut minda merasuk hati

hye readers !
thanks singgah kat sini yer :)
entry takla special sangat
just nak isi rasa boring for today
:)
#balas la senyum saya ... hehe






*eh pesal gmbr kasut ni?
hah ni my fevret kasut la.
cantik kan .*mata bersinar sinar
suka suka suka sangat *nak nak nak*
#belikan saya satu bole :D thanks .











Saturday, February 2, 2013

jurnal lavender say

Ya Allah .
seandainya aku lemah kau kuatkanlah
seandainya aku ragu kau yakinkanlah
seandainya aku tidak mampu kau pasrahkanlah
sesungguhnya aku ingin bernaung di bawah perlindunganmu
yang maha pengasih lagi maha penyayang .

jurnal lavender say

nothing will last forever
you me and others will change and leave one day
peoples minds changeable every single day
and all of us will be memories in future
as a long as im here i will strong for you
but when im away or couldnt anymore
dont find for me.instead remember all thing
that made you life up.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...