Friday, January 25, 2013

AKU YANG TERSAKITI

hye readers .
im feel so hurt right now.
sangat sangat tau wuwu ..

i dont know why
maybe im get jelous with someone tht i most love.like and heart
sometimes saya befikir .
befikir yang tak tentu arah .seperti orang yang
tidak waras.gila.bengang and vangang
HAHAHA !
i miss miss miss miss miss
you damn much until crazy bebeh :D

btw. another cinderella story :
talkingtalking with azyan sahaje
make me happy :D

long time ow tidak berstory.
long time tidak dance samasama
and long time ow no joking .laughing until semput ^^"
*hok aloh bahasa belacan yer
perangai dy nie pelik sikit .
kekadang giler.kekadang kejam.kekadang kuat menangis
kekadang cepat terasa
kekadang pendiam.kekadang ntahla susah nk dtafsir
tapi once aku dan dia da bertembung.berjumpa.bergabung
hoh ! mmng itu dunia kami HAHA
tapi bila dy da menngis tu.aku nak turut sedih
pun susah.aku mau ketawa lg adalh
serius pun xbole kalau hadap
muka dy.haha *sorry yan
hehe tapi sedih juga la kalau ko sedih
*my best partner ever*
btw so sorry untuk dy sbb x dpt join FD.
maklumla yan partner sehidup semati ko ni 
kekadang susah mau buat keputusan 
dengan betul.
aku harap kau beGila la nnt FD
wlaupun aku takder *cehTrepHarapan :D
P/S ko jangan duduk termnung
buat benda ntah apa2.boring kan xda aku ahahha
jangn jadi pendiam.
and hope you have a nice life :D
and satu lagi. YAN PLIS INGAT TU LAGU KAU YA 
hehe plis bagi tajuk dy apa .. *winkwink

jum dengar lagu nie 
*music dy best ar 





punya bikin panas.hot and spicy

sometimes ada yang sudi mendengar
tapi tidak menggemar.
hari nie . cuaca yang cool
tapi keadaan yang sangat sangat hot


bom mau meletup da ni
tinggl tunggu mangsa jx lg
mau story panjang lebar plak.
xpala keep in cool
huh =.="


huh . aku da naik bengang kadngkadng
hari hari mau bgaduh .
kau nak elak kan dr bgaduh tu ada
tapi da keadaan mcm mengizinkan untk bgaduh
aku bantai jx la .kuarkan perkataan yang buatkan hati aku PUAS
buat aku rasa x tertindas.dan buat aku bahagia
*tapi tak la sampai maki hamun #takbaik


tapi kekadang tu
x sanggup na lawan / bash balik bukan sebab takut.
sebab tak nak keadaan dari biasa pergi luar biasa
maksudnya tak nak keadan jd keruh.
aku pendam .tahan. masuk bilik. sebak . dan nangis
then tutup muka dengan bantal baru teriak 
hah bru aku rasa release and tenang sikit
pastu aku akan tidur sampai esok pagi.
then forget and forgive semuanya .
*mulakan hari macam biasa


you are my sunshine but not my breath ;D
ko ada ka takda aku masi bole bernafas k
sometimes didnt mean i dislike.or hate
just i realy bealy trealy not ready 
with this life
sincere ; heart


im happy with my life now
with friends around me
with people around me
and many more importants things around me than "it"
and still can Smile.and laughing
ok stop about this.
another cinderella story here 

searching for this necklace in process

*comel jer aku nmpak rantai ni.tak tau la plak dmata my readers hee
kalau korang nmpak buy one for me k. hahah
;D

tetiba rindu with my RP huhu


seyesly rindu gilagila tahap dewa sama mereka ni
Yan.Dongsaeng.Ajiee.Andy.Bibi.Mira.Sabri.Anis.Anas
and banyak lagi ...
rindu sesi lakonan sebilik
sesi rakaman buli.
sesi snapsnap poyo

ok la penat and mengantuk sd writers ni
kbai my reader 
sambilsambil dengar ni jum
with smile (:
sincere : heart















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...